Manikyyrit ja pedikyyrit


MANIKYYRI    55 €
sis. kynsien lyhennys/viilaus, hieronta, naamio & lämpöpakkaus, kynsinauhojen siistiminen ja lakkaus (voidaan tehdä myös ilman lakkausta)  (50-60 min.)

Manikyyrissä hoidetaan kynsien lisäksi myös käsien ihoa. Rentouttava hieronta ja naamio yhdessä lämmön kanssa saavat ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Kynsinauhat siistitään ja kynnen pinnat puhdistetaan hellävaraisesti. Kynnet muotoillaan kauniisti ja halutessasi saat lakkauksen valitsemallasi värillä samaan hintaan.

GEELILAKKAUS yksivärinen 45 €/ranskalainen 55 €
Pitkäkestoinen lakka, joka kovetetaan UV -valolla. Kynsien kevyt siistiminen kuuluu hintaan.

JALKAHOITO    79 €

Perusteellinen jalkahoito. Sis. jalkakylpy, kynsien leikkaus ja siistiminen/ohennus, kovettumien hoito, hieronta ja lakkaus (voidaan tehdä myös ilman lakkausta)   (90 min.)
Lisäpalveluna voit valita geelilakkauksen (+25 €/ransk.30 €/30 min.) ja pikamanikyyrin (+25 €/30 min.)

SPA JALKAHOITO   95 €

Astetta ylellisempi jalkahoito, ihana myös lahjahoitona. Sis. jalkakylpy, kynsien leikkaus ja siistiminen/ohennus, jalkojen kuorinta, kovettumien hoito, pehmittävä naamio, hieronta ja lakkaus (voidaan tehdä myös ilman lakkausta)   (105 min.)

KEVYT JALKAHOITO   67 €

Kevyempi hoito, johon sis. jalkakylpy, raspaus, kynsien siistiminen ja rasvaus. Hoito on hyvä ylläpitohoito, kun jaloissa ei ole esim. kovettumia/kynsiongelmia/halkeilevia kantapäitä.   (60 min.)

DIABEETIKON JALKAHOITO   85 €

Asiantunteva ja perusteellinen jalkahoito diabeetikolle. Sis. tutkimus, jalkakylpy, kynsien hoito, kovettumien poisto ja hieronta/voide.   (75 min.)

VERRUTOP SYYLÄNPOISTO   50 €/kerta

Yksittäisen syylän poisto Verrutop -menetelmällä. Hoitokertoja 3-5 syylästä riippuen.  (30 min.)

PODOFIX kynnen oikaisu   55 €/kynsi/kerta

Sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoito. Tehokas ja lempeä menetelmä.   (30 min.)

KYNSIEN LEIKKAUS   30 €

Kynsien lyhennys leikkaamalla.   (30 min.)
Lisäpalveluna paksuuntuneiden kynsien ohennus (+10 €/15 min.)

GEELILAKKAUS   45 €/ranskalainen 50 €

Kun haluat varpaankynsiisi vain pitkäkestoisen geelilakkauksen (kynnet siistitään). Lakkaus kovetetaan uv -valolla, joten kuivatteluaikaa ei tarvita.   (30-40 min.)

JALKAHIERONTA   30 €

Rentouttava hieronta väsyneille tai virkistystä kaipaaville jaloille, jalkateristä polviin.   (30 min.)

Kaikki jalkahoidot tekee ammattitaidolla jalkojenhoitaja/lähihoitaja Adriana. Adrianalla on hyvää osaamista ja kokemusta jalkojenhoidosta, joten voit rentoutua täydellisesti hyvissä käsissä ja jatkaa matkaa kevyin jaloin. Ajanvaraus kesäkuussa ke ja to, heinääkuusta eteenpäin to ja pe.