Kauneushoitola


Tervetuloa hemmotteluun!

Hoitolassamme toimivat suurella sydämellä ammattitaitoinen kosmetologi Nina ja jalkojenhoitaja Adriana, jonka palveluihin jalkahoitojen lisäksi kuuluu mm. geelilakkaukset ja sokeroinnit. Ninalla on jo vuosien kokemus tuloksellisesta ihonhoidosta, olipa kysymys sitten nuoren ihon ongelmista, herkän ja kuivan ihon tai ikään liittyvien muutoksien hoidosta. Varmat ja lempeät otteet takaavat sinulle täydellisen rentoutushetken arjen kiireessä. Erityisosaamista löytyy ripsien ja kulmien kestovärjäyksessä, sekä kulmien muotoilussa. Lisäksi huolella tehty meikki arkeen tai juhlaan on sydäntä lähellä.

Kaikki kasvohoidot tehdään laadukkailla Thalgon tuotteilla. Tuotteiden tuoksumaailma on raikas ja hillitty. Valikoimasta löydät helposti kunnon tuotteet kotihoitoon niin kasvoille, kuin vartalollekin.

Kasvohoidoista voit valita perinteisen mekaanisen ihonpuhdistuksen lisäksi
joukon erilaisia perus – ja erikoishoitoja. Teemme myös mikroneulausta, carboksihoitoja, sekä cryo kylmäkäsittelyhoitoja. Lähes kaikkiin hoitoihin kuuluu myös rentouttava käsihieronta ja joihinkin hoitoihin hartiahieronta, päähieronta, sekä jalkahieronta. Halutessasi voit yhdistää esim. kasvojen lymfahieronnan, ultraäänikäsittelyn tai tehokkaan silmänympäryshoidon valitsemaasi kasvohoitoihoon lisähintaan.

Virkistävää ja kuona-aineita, sekä turvotusta poistavaa lymfahierontaa on
saatavissa myös koko vartalolle. Lymfahieronta tehdään aina käsin. Lisäksi
valikoimaan kuuluu vartalokuorinta,  rentouttava kokovartalohieronta ja  niska- ja hartiaseudun hieronta.

Valikoimista löytyy myös ripsien ja kulmien kestovärjäykset, kulmien laminointi ja ihokarvojen vahapoistot/sokeroinnit.

Meikkauspisteessä saat kauniin päivämeikin tai juhlameikin, sekä meikinopastusta, johon voit varata erikseen ajan.
Häämeikki sisältää aina suunnittelun ja koemeikin. Kysy myös erillisiä
morsiuspaketteja (hoidot + meikki). Meikkisarjana on laadukas, ranskalainen PARISAX PROFESSIONAL, jota on myös myynnissä.

Tarjolla myös perusmanikyyrit luonnonkynsille lakkauksella tai ilman, sekä pitkäkestoiset geelilakkaukset sormien ja varpaiden kynsiin.
Muut hoidot löydät helposti hinnastosta.

Kosmetologi Nina 040-159 1955   jalkojenhoitaja Adriana 040-240 9360

Olet lämpimästi tervetullut!