Kauneushoitola


Tervetuloa hemmotteluun!

Hoitolassamme toimii suurella sydämellä ammattitaitoinen kosmetologi Nina. Ninalla on jo vuosien kokemus tuloksellisesta ihonhoidosta, olipa kysymys sitten nuoren ihon ongelmista, herkän ja kuivan ihon tai ikään liittyvien muutoksien hoidosta. Varmat ja lempeät otteet takaavat sinulle täydellisen rentoutushetken arjen kiireessä. Erityisosaamista löytyy ripsien (ilman kirvelyä) ja kulmien kestovärjäyksessä, sekä kulmien muotoilussa. Voit luottaa siihen, että myöskään mekaaninen ihonpuhdistus ei satu. Lisäksi huolella tehty meikki arkeen tai juhlaan on sydäntä lähellä.

Kaikki kasvohoidot tehdään laadukkailla, ranskalaisen Thalgon tuotteilla. Thalgo on ollut jo yli 50 vuotta ammattilaisten käytössä ympäri maailman ja perustuu aikoinaan ranskalaisten ihotautilääkäreiden kehittämiin hoitomenetelmiin tiettyjä merileviä käyttämällä. Tuoksumaailma on raikas ja hillitty. Valikoimasta löydät helposti kunnon tuotteet kotihoitoon niin kasvoille, kuin vartalollekin.

Kasvohoidoista voit valita perinteisen mekaanisen ihonpuhdistuksen lisäksi
joukon erilaisia perus – ja erikoishoitoja. Teemme myös mikroneulausta, carboksihoitoja, sekä cryo kylmäkäsittelyhoitoja. Lähes kaikkiin hoitoihin kuuluu myös rentouttava käsihieronta ja joihinkin hoitoihin hartiahieronta, päähieronta, sekä jalkahieronta. Halutessasi voit yhdistää esim. kasvojen lymfahieronnan, ultraäänikäsittelyn tai tehokkaan silmänympäryshoidon valitsemaasi kasvohoitoihoon lisähintaan.

Virkistävää ja kuona-aineita, sekä turvotusta poistavaa lymfahierontaa on
saatavissa myös koko vartalolle. Lymfahieronta tehdään aina käsin. Lisäksi
valikoimaan kuuluu vartalokuorinta rentouttavalla kokovartalohieronnalla ja niska- ja hartiaseudun hieronta.

Valikoimista löytyy vielä ripsien ja kulmien kestovärjäykset, ripsien kestotaivutus, kulmien laminointi ja ihokarvojen vahapoistot.

Meikkauspisteessä saat kauniin päivämeikin tai juhlameikin, sekä meikinopastusta, johon voit varata erikseen ajan.
Häämeikki sisältää aina suunnittelun ja koemeikin. Kysy myös erillisiä
morsiuspaketteja (hoidot + meikki). Meikkisarjana on laadukas, ranskalainen PARISAX PROFESSIONAL.

Tarjolla myös perusmanikyyrit luonnonkynsille lakkauksella tai ilman, sekä pitkäkestoiset geelilakkaukset.
Muut hoidot löydät helposti hinnastosta.

Kosmetologi Nina 040-159 1955   tai nettiajanvaraus

Olet lämpimästi tervetullut!