Ajankohtaista


SYYSKUUN HOITOTARJOUS!

Kun varaat syyskuun aikana ajan Dermalogica -ihonpuhdistukseen, saat kulmien tai ripsien kestovärjäyksen kaupan päälle! Hoidon hinta 80 €  (norm. 92 €). Hoidon tarjoaa Jhoanna p. 044-0822565 tai nettiajanvaraus (valitse Dermalogicahoito ihonpuhdistuksella + haluamasi värjäys). Tervetuloa valmistautumaan syksyyn!

WENNBERG MAGNEETTIRIPSET MEILTÄ

Useita eri malleja. Hinta 39 €/pari.
Opastusta ripsien laittoon?Varaa aika sovitukseen netistä 25 €/30 min.
Meiltä löydät myös kätevät magneettiset eyelinerit ripsien laittoa helpottamaan.

Seuraa meitä Instagramissa @bonjourkauneushoitola!

 

SYKSYN STARTTI:
IHOA TEHOKKAASTI UUDISTAVA MIKRONEULAUSHOITO!

Mikroneulaushoito aktivoi luonnollisella tavalla ihon omaa kollageeni- ja elastiinituotantoa, joka saa aikaan ryppyjen ja juonteiden madaltumisen, ihon kiinteytymisen, sekä ihon värin tasoittumisen (esim.hyperpigmentaatiot). Hoito tehoaa myös esim. aknearpiin ja laajentuneisiin huokosiin. Hoidolla saadaan hyviä tuloksia turvallisesti. Teho perustuu ihon luontaiseen uudistumis- ja korjausprosessiin, joka aktivoidaan tuottamalla mikroskooppisen pieniä reikiä ihon päällimmäisiin kerroksiin yhdessä hoitavien ampullien kanssa. Käytämme tähän Micro Injector Lithium+ neulauskynää ja steriilejä hoitotuotteita.

Hoito toteutetaan sarjahoitona parhaan tuloksen saamiseksi ja sarjan pituus määräytyy hoitotarpeen mukaan, joka määritellään erillisellä ensimmäisellä hoitokäynnillä. Saat myös mukaasi kotihoito-ohjeet ja Thalgo -puhdistustuotteen.

Esim. 3 x sarja 450 €    Lisätietoja löydät hinnastostamme, kohdasta “kasvo- ja vartalohoidot” ja  tarkemmin vaikka puhelimitse.

Mikroneulaushoitoja tekee Nina, ajanvarus 040-159 1955 tai nettiajanvaraus.

 

MEILTÄ MYÖS CITYSHOPPARI -KORTILLA HYVIÄ ETUJA!