Ajankohtaista


Seuraa meitä instagramissa @bonjourkauneushoitola

HOITOLASSA JUURI NYT:

Palveluvalikoimaan on nyt lisätty sokeroinnit. Löydät ne helposti ajanvarauksesta ja kohdasta hinnasto.

Lisäksi jalkahoitoihin, geelilakkauksiin ja sokerointeihin löytyy nyt aikoja torstaisin klo 12-20 ja perjantaisin klo 9-17. Asiantuntevaa jalkojenhoitoa myös diabeetikoille.

Meiltä voit myös ostaa lahjakortteja ihaniin, virkistäviin kasvo-, jalka- ja vartalohoitoiohin, sekä manikyyriin tai meikkaukseen. Voit käydä liikkeessä ostoksilla tai voimme postittaa ne kuluitta. Lahjakortit ovat voimassa 6 kk. ostopäivästä. Neuvomme mielellämme lahjakortin hankinnassa . Ota yhteyttä puhelimitse 040-1591955 tai yhteydenottolomakkeella.

UUTTA! Löydät yllättävän hyviä etuja nyt CITYSHOPPARISTA!

CRYO HOIDOT

Cryo kylmäkäsittelyllä voidaan turvallisesti poistaa hyvälaatuisia ihomuutoksia, kuten rasva-, kirsikka- ja varsiluomia, sekä pigmenttiäiskiä ja näkyviä pintaverisuonia -89 asteisen typpioksidin avulla. Hoidon ohella voidaan lisäksi käyttää mikroneulausta hoidettavalle alueelle tarpeen mukaan (pigmenttiläiskät ja pintaverisuonet). Esim. 1-3 yksittäisen ihomuutoksen käsittely 70 € (mahd. jatkokäsittelyt sis. hintaan). Muut hinnat löydät hinnastosta kohdasta “kasvo – ja vartalohoidot”.

 IHOA TEHOKKAASTI UUDISTAVA MIKRONEULAUSHOITO!

Mikroneulaushoito aktivoi luonnollisella tavalla ihon omaa kollageeni- ja elastiinituotantoa, joka saa aikaan ryppyjen ja juonteiden madaltumisen, ihon kiinteytymisen, sekä ihon värin tasoittumisen (esim.hyperpigmentaatiot). Hoito tehoaa myös esim. aknearpiin ja laajentuneisiin huokosiin. Hoidolla saadaan hyviä tuloksia turvallisesti. Teho perustuu ihon luontaiseen uudistumis- ja korjausprosessiin, joka aktivoidaan tuottamalla mikroskooppisen pieniä reikiä ihon päällimmäisiin kerroksiin yhdessä hoitavien ampullien kanssa. Käytämme tähän Micro Injector Lithium+ neulauskynää ja steriilejä hoitotuotteita.

Hoito toteutetaan sarjahoitona parhaan tuloksen saamiseksi ja sarjan pituus määräytyy hoitotarpeen mukaan, joka määritellään erillisellä ensimmäisellä hoitokäynnillä. Saat myös mukaasi kotihoito-ohjeet ja Thalgo -puhdistustuotteen.

Esim. 3 x sarja 450 €    Lisätietoja löydät hinnastostamme, kohdasta “kasvo- ja vartalohoidot” ja  tarkemmin vaikka puhelimitse.

Mikroneulaushoitoja tekee Nina, ajanvarus 040-159 1955 tai nettiajanvaraus.

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!