Ajankohtaista


HEI!

Syksy on hyvä aika aloittaa taas säännölliset ihonhoidot hoitolassa. Kesän jälkeen monen iho kaipaakin kunnon puhdistusta. Myös vähän tehokkaammat sarjahoidot, kuten mikroneulaus ja Carboderm – hoidot on paras aloittaa syksyllä, varsinkin, jos halutaan esim. vaalentaa syntyneitä pigmenttimuodostumia kasvoilta. Lisätietoja näistä hoidoista annamme mielellämme, joko vastaamalla viestiisi (yhteydenottolomake) tai puhelimitse 040-159 1955.

Nyt  löydät palveluistamme jälleen ripsipidennykset ja -taivutukset, kulmien laminoinnit ja upeat geelilakkaukset kynsiin. Nämä palvelut sinulle tarjoaa Hanna Koivistoinen usean vuoden kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Ajanvaraus (toistaiseksi) soittamalla numeroon 040-8463319.

Oletko jo kokeillut tehokasta Carboderm – hoitoa, joka tasoittaa ja kirkastaaa ihon väriä, sekä madaltaa ryppyjä iholle vapautuvan hiilidioksidin avulla? Carboksiterapia sopii myös rauhoittamaan aknea ja se lisää ihon happipitoisuuutta (135€/krt tai 540€/6 krt sarja).

WENNBERG MAGNEETTIRIPSET MEILTÄ

Useita eri malleja. Hinta 39 €/pari.
Opastusta ripsien laittoon?Varaa aika sovitukseen netistä 25 €/30 min.
Meiltä löydät myös kätevät magneettiset eyelinerit ripsien laittoa helpottamaan.

Seuraa meitä Instagramissa @bonjourkauneushoitola!

 IHOA TEHOKKAASTI UUDISTAVA MIKRONEULAUSHOITO!

Mikroneulaushoito aktivoi luonnollisella tavalla ihon omaa kollageeni- ja elastiinituotantoa, joka saa aikaan ryppyjen ja juonteiden madaltumisen, ihon kiinteytymisen, sekä ihon värin tasoittumisen (esim.hyperpigmentaatiot). Hoito tehoaa myös esim. aknearpiin ja laajentuneisiin huokosiin. Hoidolla saadaan hyviä tuloksia turvallisesti. Teho perustuu ihon luontaiseen uudistumis- ja korjausprosessiin, joka aktivoidaan tuottamalla mikroskooppisen pieniä reikiä ihon päällimmäisiin kerroksiin yhdessä hoitavien ampullien kanssa. Käytämme tähän Micro Injector Lithium+ neulauskynää ja steriilejä hoitotuotteita.

Hoito toteutetaan sarjahoitona parhaan tuloksen saamiseksi ja sarjan pituus määräytyy hoitotarpeen mukaan, joka määritellään erillisellä ensimmäisellä hoitokäynnillä. Saat myös mukaasi kotihoito-ohjeet ja Thalgo -puhdistustuotteen.

Esim. 3 x sarja 450 €    Lisätietoja löydät hinnastostamme, kohdasta “kasvo- ja vartalohoidot” ja  tarkemmin vaikka puhelimitse.

Mikroneulaushoitoja tekee Nina, ajanvarus 040-159 1955 tai nettiajanvaraus.

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!