Ajankohtaista


WENNBERG MAGNEETTIRIPSET TULIVAT!

Useita eri malleja. Hinta 39 €/pari.
Opastusta ripsien laittoon?Varaa aika sovitukseen netistä 25 €/30 min.
Meiltä löydät myös kätevät magneettiset eyelinerit ripsien laittoa helpottamaan.

Seuraa meitä Instagramissa @bonjourkauneushoitola!

UUSI KOSMETOLOGIMME

Hoitotiimimme on saanut vahvistusta! Kosmetologi Jhoanna on sydämellinen ja lämmin persoona varustettuna vahvalla ammattitaidolla. Hänen myötä saamme täydennystä sekä kasvo – että vartalohoitoihin. Uusina hoitoina mm. Dermalogica -kasvohoidot, Carboksi-terapia (myös Nina), timanttihionta, aromaterapia, kuumakivihieronta ja ihana pää-hartiaseudun hieronta. Näitä kannattaa kokeilla! Ajanvaraus sähköisesti tai numerosta 044-0822565

IHOA TEHOKKAASTI UUDISTAVA MIKRONEULAUSHOITO!

Mikroneulaushoito aktivoi luonnollisella tavalla ihon omaa kollageeni- ja elastiinituotantoa, joka saa aikaan ryppyjen ja juonteiden madaltumisen, ihon kiinteytymisen, sekä ihon värin tasoittumisen (esim.hyperpigmentaatiot). Hoito tehoaa myös esim. aknearpiin ja laajentuneisiin huokosiin. Hoidolla saadaan hyviä tuloksia turvallisesti. Teho perustuu ihon luontaiseen uudistumis- ja korjausprosessiin, joka aktivoidaan tuottamalla mikroskooppisen pieniä reikiä ihon päällimmäisiin kerroksiin yhdessä hoitavien ampullien kanssa. Käytämme tähän Micro Injector Lithium+ neulauskynää ja steriilejä hoitotuotteita.

Hoito toteutetaan sarjahoitona parhaan tuloksen saamiseksi ja sarjan pituus määräytyy hoitotarpeen mukaan, joka määritellään erillisellä ensimmäisellä hoitokäynnillä. Saat myös mukaasi kotihoito-ohjeet ja Thalgo -puhdistustuotteen.

Esim. 3 x sarja 450 €    Lisätietoja löydät hinnastostamme, kohdasta “kasvo- ja vartalohoidot” ja  tarkemmin vaikka puhelimitse.

Mikroneulaushoitoja neulauskynällä tekee Nina, ajanvarus 040-159 1955 tai nettiajanvaraus.

 

MEILTÄ MYÖS CITYSHOPPARI -KORTILLA HYVIÄ ETUJA!