Ajankohtaista


YLELLINEN LAHJA KESÄMORSIAMELLE!

Anna lahjaksi hyvää oloa ja ripaus luksusta. Lahjakorttiimme voi sisällyttää esim. rentouttavan kasvohoidon, manikyyrin tai

vaikka ylellisen spa -jalkahoidon. Vaihtoehtoisesti voimme kirjoittaa lahjakortin myös tietylle summalle, jolloin hoidon saa valita itse.

Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä ja sen voi ostaa hoitolasta. Myös postitus onnistuu kuluitta.

 

EXUVIANCE KASVOHOIDOT!

Nyt saat meiltä myös tehokkaasti ihoa kirkastavat ja ihonväriä tasoittavat Exuviance hedelmähappohoidot:

Exuviance kasvohoito 60 min.  70 €  ja  Exuviance täydellinen kasvohoito 90 min.  90 €

Lisäksi voit yhdistää näihin kirkastavan ja kosteuttavan Exuviance -silmänympärysihon hoidon + 25 €

Nämä hoidot tarjoaa Vilma, ajanvaraus 045-248 6513 tai nettiajanvaraus.

 

IHOA TEHOKKAASTI UUDISTAVA MIKRONEULAUSHOITO!

Mikroneulaushoito aktivoi luonnollisella tavalla ihon omaa kollageeni- ja elastiinituotantoa, joka saa aikaan ryppyjen ja juonteiden madaltumisen, ihon kiinteytymisen, sekä ihon värin tasoittumisen (esim.hyperpigmentaatiot). Hoito tehoaa myös esim. aknearpiin ja laajentuneisiin huokosiin. Hoidolla saadaan hyviä tuloksia turvallisesti. Teho perustuu ihon luontaiseen uudistumis- ja korjausprosessiin, joka aktivoidaan tuottamalla mikroskooppisen pieniä reikiä ihon päällimmäisiin kerroksiin yhdessä hoitavien ampullien kanssa. Käytämme tähän Micro Injector Lithium+ neulauskynää ja steriilejä hoitotuotteita.

Hoito toteutetaan sarjahoitona parhaan tuloksen saamiseksi ja sarjan pituus määräytyy hoitotarpeen mukaan, joka määritellään erillisellä ensimmäisellä hoitokäynnillä. Saat myös mukaasi kotihoito-ohjeet ja Thalgo -puhdistustuotteen.

Esim. 3 x sarja 450 €    Lisätietoja löydät hinnastostamme, kohdasta “kasvo- ja vartalohoidot” ja  tarkemmin vaikka puhelimitse.

Mikroneulaushoitoja tekee Nina, ajanvarus 040-159 1955 tai nettiajanvaraus.

 

 

MEILTÄ MYÖS CITYSHOPPARI -KORTILLA HYVIÄ ETUJA!